EnglishSvenska

This post is automatically translated to English by Google Translate.

Om Treplex

treplex-logotypTreplex Design är ett företagsnätverk som drivs av Sebastian Nilsson och Nicklas Gustafsson. Verksamheten startades ursprungligen av tre gymnasievänner med ett gemensamt intresse att komma långt i Ung Företagsamhets-tävlingen.

Mer historik

Triplex Design startades som ett UF-företag hösten 2006 och lades ner våren 2007. Avvecklingen var planerad och ingår som ett moment i kursen Ung Företagsamhet (UF) vilken är bakgrunden till hela företaget. Sebastian Nilsson och Tim Samuelsson bestämde sig för att driva vidare och startade då upp två nya företag som arbetade tillsammans under namnet Triplex Design. Mikael Brandt beslöt sig för att inte fortsätta vara en drivande kraft i företaget men är ändå delaktig genom att hjälpa till med copywriting när det behövs. Vid ansökan att få namnet Triplex Design sa bolagsverket stopp, varför företagsnätverket idag istället heter Treplex Design.

Sedan en tid tillbaka har vi ett samarbete med Swedish Web Design där vi gör vissa annons-, katalog- och webbplatsuppdrag tillsammans.

Sommaren 2009 fick Treplex Design ett tillskott i företaget. Nicklas Gustafsson, tidigare och nuvarande klasskamrat med Sebastian kom in i företaget som webbdesigner.

Posted in Texter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*